Over tHMA

The Hague Academy Mobile (tHMA) brengt belanghebbenden, jong talent en professionals in het werkveld van innovatieve mobile toepassingen bij elkaar vanuit de behoefte en noodzaak van kennisdeling en talentontwikkeling.

tHMA heeft geen winstoogmerk en is opgericht door Sharewire en de Gemeente Den Haag.  Het biedt starters  een platform waar zij praktische kennis en vaardigheden kunnen opdoen met de ontwikkeling van innovatieve mobiele apps en creëert voor bedrijven een unieke manier om in korte tijd mobiele kansen in de markt te exploreren en deze verder door te laten ontwikkelen.

De opgedane kennis en (werk)ervaring verbetert de positie van de deelnemer als starter op de arbeidsmarkt, draagt bij aan de optimale ontplooiing van jong talent en sluit aan op actuele behoeftes van de markt op gebied van mobiele vraagstukken.

Opzet

Binnen tHMA werken trainees met diverse achtergronden en opleidingen als multidisciplinair team aan een mobiele applicatie voor een concreet project of opdrachtgever. Gedurende twee tot zes maanden, doorloopt het team alle fase van het ontwikkelen van een mobiele toepassing waarbij zij gedurende het gehele proces begeleid worden door professionals uit het mobiele vakgebied.

Door training ‘on the job’ krijgen tHMA trainees praktische en relevante ervaring op het gebied van mobiele apps ontwikkeling. Opdrachtgevers ontvangen een gedegen mobiel advies en een professionele  oplossing waarmee zij impact kunnen maken op mobiel gebied.